عطا حسنپور، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان در یادداشتی نوشت: احسان و نیکوکاری درجهای از شکوه انسانیت و مرتبهای از بخشندگی و بالندگی بشری است که هر انسانی ممکن است این خصوصیت رفتاری را در نهاد خود داشته باشد و در موقعیت خاصی آن را به منصه ظهور بگذارد. البته نحوه بروز و ظهور این ویژگی اخلاقی در مناسبات اجتماعی، با توجه به مکنت و تمول افراد، متفاوت خواهد بود. به قولی باید گفت: «نیکوکاران، دستان خدا بر روی زمین هستند».
بدون اغراق یکی از اقدامات ماندگار و اثرگذار جناب مهندس ضرغامی وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این مدت، تشکیل انجمن خیرین میراث فرهنگی بود که با پیگیریهای مستمر جناب دکتر دارابی قائم مقام ایشان و معاون محترم میراث فرهنگی کشور به ثمر نشست.
شنبه چهارم آذرماه ۱۴۰۲، ایران عزیز بار دیگر بر خود بالید، به داشتن این چنین فرزندانی که سخاوتمندانه و پرغرور، آستین همت را بالا زدند و کریمانه و آزاد، بخشی از ثروت خود را نثار ریشه و ملیت خود کردند.
بزرگانی که در آن شب به یادماندنی، دست یاری مهندس ضرغامی و دکتر دارابی را مهربانانه فشردند، نشان دادند که راهاندازی این انجمن، به سان چشمهای جوشان، درخت پیر میراث فرهنگی را جانی تازه میبخشد و نیک میدانیم که این آبیاری یعنی رویش ریشههای هویتی یک ملت، یعنی بالندگی ملی و چنگ زدن به بُنمایههای فرهنگ دیرپای ایرانی و اسلامی است.
فرهنگی کهن و اصیل که نه چنگال چنگیز مغول و نه تیغ تیز تیمور خدشهای به این الماس گهربار وارد نساخت و چونان بلوطی پیر، استوار و با صلابت، ریشه در سنگ دارد و ایستاده در برابر باد و بر چکاد دماوند...
انتهای پیام/
نظر شما